Psychotherapie Den Bosch Sint-Michielsgestel als ‘de klik’ voor jou heel belangrijk is …

In mijn praktijk begeleid ik vaak mensen die de stap naar therapie best groot vinden. Mensen die zich ongemakkelijk kunnen voelen, verlegen, mensen die hooggevoelig zijn en voor wie het contact met de therapeut ontzettend belangrijk is om iets van zichzelf te kunnen laten zien.
En dan kan je probleem nog allerlei vormen aan nemen: angstaanvallen, burn-out, depressie, negatieve gedachten, paniekaanvallen, dwangneigingen, verlieservaringen, problemen met een leidinggevende, stress, spanningsklachten, eetproblemen, problemen met het uiterlijk, perfectionisme, problemen met seksualiteit, de relatie of intimiteit.
Wil je nu graag die eerste stap zetten? Meld je aan. 

Je probleem én je kwaliteiten

Omdat je aan het vastlopen bent verlies je vaak ook het zicht op je kwaliteiten. Het is een patroon waar je in vast zit waar je kwaliteiten in verstopt zijn geraakt. Herken je dat? Samen onderzoeken we wat er precies speelt. Therapie die niet werkt met een standaardaanpak maar precies met wat  jij nodig hebt om te gaan zien en ervaren hoe het in elkaar steekt en hoe je je kwaliteiten beter kunt gebruiken.
Dat betekent dat we niet alleen je probleem beetpakken, maar tegelijkertijd jouw  kwaliteiten ontdekken die daarmee te maken hebben. Zodat je ook in de toekomst weet hoe je er mee om kunt gaan.

Binnen 24 uur reactie en consult binnen 7 dagen

Je kan over het algemeen snel terecht omdat de therapietrajecten van mijn cliënten meestal kort zijn. Je kan ook ’s avonds een afspraak maken bij Psychotherapie Steenbeek omdat ik graag verschillende mogelijkheden wil aanreiken. Vanuit mijn eigen ontwikkeling en ervaring met verschillende cliënten en diverse problemen, begrijp ik snel waar jij in vastloopt en hoe jouw kwaliteiten tot uitdrukking komen.

Welke therapie is goed voor mij?

Ik word nog wel eens gebeld door mensen die bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie willen volgen. Of ze hebben gehoord over EMDR en vragen of dat helpt bij hun probleem. Mindfulness wordt bijvoorbeeld ook geregeld door huisartsen aanbevolen of door coaches uit het bedrijfsleven.
En natuurlijk zijn deze technieken onderzocht en hebben ze effect, maar het belangrijkst is hoe jij mij als therapeut ervaart  en het vertrouwen dat jij als cliënt in mij hebt. Zo blijkt ook telkens weer uit onderzoek. Ga daarom op je gevoel af bij een eerste gesprek en kennismaking en stel jezelf de vraag: gaat deze therapie mij helpen? Op die vraag wil je volmondig ‘ja’ zeggen! Resultaten van de therapie in mijn praktijk.