Coaching

Als je het op je werk niet meer weet

‘Ik kwam voor een probleem op mijn werk. Dat dacht ik tenminste, dat het alleen werk was. Ik liep leeg op het werk en had er geen plezier meer in. Was ook al bezig met een andere werkgever. En toch had ik moeite om alles wat ik had opgebouwd achter me te laten. En was het een goede keuze, voor die nieuwe werkgever? Wat wist ik eigenlijk over afscheid nemen en rouwen?’

Peter

Integratieve coaching om je kracht te ontwikkelen

In mijn manier van coachen gaat het niet alleen over het werk maar ook over hoe je in het leven staat, als persoon. De problemen die je wilt oplossen of de mogelijkheden die je graag wilt benutten en wat niet lukt, hebben altijd te maken met jou als persoon. Wat je hebt meegemaakt, waar je vandaan komt, wie jij bent.
In je werk draait het uiteindelijk altijd om relaties. Hoe ga je om met je collega’s of hoe ga je om met je werknemers, hoe is je relatie met je leidinggevende of hoe is je relatie met de klant van de organisatie?
En uiteindelijk gaat het om de relatie met jezelf.
In de coaching richten we ons op het het krachtiger maken van jouzelf in relatie met anderen op je werk, zodat je op je werk maar ook privé tot je recht komt.
Voor een goede relatie is het belangrijkste dat je je kwetsbaarheden leert kennen en accepteren en kracht verder ontwikkelt. Zodat jij op een goede manier ruimte in kunt nemen en de ander bewust ruimte kunt geven op de momenten dat het jou en je relatie met die ander ten goede komt.

Coaching en persoonlijke ontwikkeling

Integratieve coaching is een vorm van coaching waarin we vooral ervaringsgericht aan het werk gaan zodat blokkades en mogelijkheden ook direct voelbaar voor je worden en de oplossing, jouw weg helder wordt.

Coachingsvragen waarmee je je kunt aanmelden gaan bijvoorbeeld over:

  • communicatie in werk en persoonlijke omgeving
  • je plek vinden na een reorganisatie
  • assertiviteit, ruimte innemen
  • gedrag waardoor je geregeld in conflicten raakt
  • is dit alles?
  • de balans tussen geven en nemen

Je kunt vandaag al die stap zetten! Contactformulier.

Check de speciale tarieven voor een coachingstraject.

Ik heb jarenlang gewerkt in het bedrijfsleven als redacteur-uitgever, onderzoeker-adviseur en ik ben nu geruime tijd ondernemer, met alle uitdagingen die daar bij horen. Daarnaast bedrijfskunde gestudeerd en opleidingen gevolgd als Integratieve psychotherapie en hypnotherapie, BodyMindLanguage, de energetische talententrainingen ‘Puur jij’ en ‘Puur vrij’ en Familieopstellingen bij Hylke Bonnema.

Meer weten over coaching in mijn praktijk?