Lees dit gratis boekje en ontdek of jij in je leven

·         Niet duidelijk bent
·         Je kleiner maakt dan je werkelijk bent
·         Aardig gevonden wil worden
·         Je steeds maar weer aanpast
·         Het meest kritisch bent op jezelf

en lees ook direct wat je er aan kunt doen!

In therapie…

Ieder mens is uniek, met een eigen verhaal en een eigen leven dat hij heeft geleid. Ik hoef alleen maar te denken aan die eeneiige Chinese tweeling waarvan de zusjes elk bij een ander gezin terecht kwamen. Eén zusje groeide op bij een Noors gezin in een klein dorpje en het andere zusje bij een Amerikaans gezin in een grote stad. Hetzelfde genenpakketje met twee heel verschillende levens en verhalen.
Als mens hebben we ook veel overeenkomsten en kampen we met dezelfde verleidingen en moeilijke dingen in ons leven. Ik heb de in mijn ogen meest essentiële problemen waar we tegenaan lopen, er uit gelicht en leg uit waar je op kunt letten en wat je er aan kunt doen.

‘Ik dacht dat het zeer complex was’

‘Omdat Deanneke op respectvolle wijze de juiste vragen stelde, luisterde, me een spiegel voorhield en op een warme manier contact maakte, kwam ik samen met haar tot inzichten die me enorm hebben geholpen om enerzijds rust te vinden en anderzijds een aantal belangrijke stappen in mijn leven te zetten. Deanneke heeft me geholpen om de situatie waarvan ik dacht dat deze zeer complex in elkaar zat, tijdens de eerste sessie al zo te verhelderen dat ik meteen voelde dat dit voor mij de juiste weg was. Super bedankt!
Meral, SAP projectmanager, 46 jaar