‘Je hebt me gered, echt waar. Ik ben nog geen ander mens, wellicht word ik dat ook niet. Wel begin ik mezelf te ervaren, dat ik er mag zijn en er toe doe.
Toos, verpleegkundige, 55 jaar

‘De therapie heeft een groot en positief effect gehad op me. Ik voel me een ander mens, of misschien was ik een ander mens en ben ik nu wie ik ben.’
Hennie

‘ Wat ik zo helpend vond was jouw fijne rustige uitstraling, je goede luisterend vermogen, je zeer goed inspelen op situaties waarop ik naar antwoorden zocht en de handvatten die je hebt aangereikt om zelf weer zover te komen voor nu en in de toekomst.’
Astrid, apothekersassistente, 56 jaar

‘Deanneke heeft ons handvatten gegeven om onze relatie nog leuker te laten zijn.
Door het stellen van indringende en doordachte vragen heeft Deanneke ons op een prettige en vertrouwde manier naar de kern van de uitdagingen binnen onze relatie geleid. Deanneke heeft ons handvatten gegeven om onze relatie nog leuker te laten zijn.’
Klaas, ondernemer

‘Ik heb ontzettend veel inzicht gekregen waar ik echt zo blij mee ben.
Ik kan verder en weet wat mij blokkeert. Heel hartelijk dank voor je zeer goede begeleiding! Je hebt bij mij ‘de sleutel’ weten te pakken, zo voelt het wel.
José, verpleegkundige, 41 jaar

‘Al snel had ze door waar ik mee worstelde en wist ze de goede snaar te raken’
Deanneke verwelkomde mij door mij bij mijn voornaam te noemen en het voelde allemaal zo vertrouwd alsof ik haar al jaren kende.
Ze liet mij praten en stelde de goede vragen waardoor ze bij mij de juiste snaar wist te raken.’
Ronald, tandtechnicus, 58 jaar